RVStrapleuning

RVStrapleuning.nl, dé maatwerk webshop voor een trapleuning met LED verlichting voor de handige doe-het-zelver.

planfondlampen rails - Lagusski
rvs-trapleuning-led-verlichting-RVStrapleuning - Lagusski

Design, veiligheid en energiezuinig

RVStrapleuning.nl, dé maatwerk webshop met een compleet aanbod om van de entree van uw woning een èchte binnenkomer te maken met een design trapleuning, kapstok en deurgreep.

Op zoek naar een bijzondere trapleuning voor uw woning? De trap en entree is steeds meer het visitekaartje van uw woning. LED verlichting ingebouwd in uw trapleuning geeft een aangename sfeer en ook een uitstekende verlichting op uw trap. Met een trapleuning met LED verlichting van RVStrapleuning.nl combineert u dan ook eenvoudig design en veiligheid in een energiezuinige oplossing.

RVStrapleuning.nl

Kies de trapleuning die past in uw woninginrichting: een RVS trapleuning of een zwarte trapleuning. De trapleuning met LED verlichting kan uitgerust worden met verschillende soorten LED verlichting: een geheel doorlopende LED verlichting òf LED modules die uw trap effectief verlichten. Een warm witte LED verlichting òf een meerkleurige verlichting. Om de gewenste sfeer in kleur en verlichtingssterkte te maken bedient u de LED verlichting met het slimme Touch-Dim systeem. Voor extra gebruikersgemak kunnen aanvullend sensoren ingebouwd worden. De trapverlichting gaat dan automatisch aan wanneer het nodig is. Kortom, RVStrapleuning.nl is uw LED trapleuning specialist.

Logo RVStraleuning.nl - Lagusski

Voor elke woning biedt RVStrapleuning.nl een passende oplossing.

Maak de entree compleet

Voor een maatwerk RVS kapstok met een glazen of een houten hoedenplank bent u bij RVStrapleuning.nl ook aan het juiste adres. Precies passend in een nis van uw entree of een kapstok die, zo breed als uw wenst, een mooie plek krijgt als garderobe. Aan een bijpassend schoenenrek is ook gedacht en ook aan design RVS kledinghangers om al uw jassen stijlvol op te kunnen hangen.

Op maat gemaakt

Het leuningwerk kunt u via onze webshop bestellen of u kunt uw oude leuningen bij ons langsbrengen. We zorgen dan dat deze door onze vakmensen exact nagemaakt worden in de door u gewenste uitvoering. Met leuningdragers op dezelfde plek en ook in de buiging die nodig is zodat u de nieuwe trapleuningen weer op de oude bevestigingspunten kunt terugplaatsen.

Nieuwsgierig? Kijk voor ons compleet aanbod op RVStrapleuning.nl.