Lagusski Industrial Solutions

Lagusski Industrial Solutions. Uw expertise partner voor innovatieve oplossingen van uitdagende industriële vraagstukken.

planfondlampen rails - Lagusski
werkplaats-Lagusski-Industrial-Solutions

Lagusski Industrial Solutions

Met engineering, prototyping en realisatie van enkelstuks tot series, richt onze tak Industrial Solutions zich op opdrachtgevers in ondermeer de sectoren semiconductors, consumentenelektronica, medical equipment en automotive.

Ontwikkeling en realisatie

Industrial Solutions ontwikkelt en realiseert bijvoorbeeld specifieke machineonderdelen, productie ondersteunende apparatuur en tools, productielijncomponenten zoals opspan- en klemsystemen, fijnmechanische onderdelen voor beademingsapparatuur, of complete verpakkingsmachines voor kleinere elektronica-onderdelen.

Ter ondersteuning van de engineering wordt veel gewerkt met 3D printing. Om ontworpen principes snel te testen, maar ook worden de 3D prints soms ingezet als concreet onderdeel of product.

Logo Lagusski Industrial Solutions - Lagusski

Tooling en machines voor uw productie continuïteit.

Elk project tot een succes maken

Lagusski | Industrial Solutions werkt samen met een breed netwerk van collega bedrijven, waarbij per vraagstuk altijd de juiste aanvullende competenties, zoals elektronica- en software ontwikkeling, worden ingezet om het project tot een succes te maken.

De klantproducten en –projecten worden gerealiseerd door onze vakspecialisten, van las- en constructiewerken tot elektronica inbouw en van fijnmechanische verspaning tot assemblage.

Kortom, innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagende vraagstukken.