Lumigrip

Lumigrip® voor maatwerk trapleuningen met LED, balustrades en kapstokken voor de particuliere woningbouw.

planfondlampen rails - Lagusski
Lumigrip-LED-verlichting-spiltrapleuning - Lagusski

Maatwerk voor nieuwbouw of renovatie

Particulieren en bedrijven in de bouwsector kunnen bij Lumigrip® terecht voor realisaties van maatwerk balustrade- en leuningwerken met LED verlichting. Voor zowel nieuwbouw als projecten in de renovatie.

Lumigrip® biedt een totale service, waarbij vanaf tekening of na inmeting door onze engineers design oplossingen in 3D gevisualiseerd worden. Vervolgens worden deze door onze vakmensen op maat geproduceerd en gemonteerd.

Het DNA van Lumigrip®

Het leveren van kwaliteit zit in het DNA van Lumigrip®. Dat vertaalt zich concreet in de communicatie, de service, de montage en het eindproduct. Met Lumigrip® weet particulier of bedrijf zeker dat zij een partij in huis gehaald heeft die zegt wat ze doet en die doet wat ze zegt.

Afspraken nakomen lijkt zo vanzelfsprekend, maar in de weerbarstige praktijk blijkt het een uitdaging. Voor onze werkwijze is het een minimale vereiste. En wij doen er zelfs nog een schepje bovenop door het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Dan zijn wij pas tevreden.

En in de woning of op het project werken onze mensen netjes en met zorg. Aan Lumigrip® kunt u uw project vertrouwd uit handen geven. Gekenmerkt door een mooie afwerking van materialen en strak laswerk: ons met zorg gemaakt product wordt uw sieraad voor de woning.

Logo Lumigrip - Lagusski

Aan Lumigrip® kunt u uw project vertrouwd uit handen geven.

Meer weten?

Bezoek onze Lumigrip® website voor inspiratie en neem contact op voor advies over:

Allen naar wens uitgevoerd met één van de Lumigrip® LED systemen: met LED modules op accu of via netspanning of de doorlopende lijnverlichting van het ILLUNOX® systeem.

Maak uw wensen kenbaar en we gaan graag voor u aan de slag!