ILLUNOX

ILLUNOX®, het slimme LED leuning systeem voor bijzondere verlichting in openbare ruimte, utiliteit, scheeps- en woningbouw.

planfondlampen rails - Lagusski
Hilton-Hotel-Amsterdam-Schiphol-RVS-trapleuning-met-LED-verlichting - Lagusski

Verlichtingsoplossingen

Architecten in utiliteit en openbare ruimte vroegen voor hun projecten om verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als architectonisch van aard waren. Strakke lijnen van licht voor effectieve verlichting en die een gebouw of de openbare ruimte visueel aanvullende meerwaarde geven.

Met ILLUNOX® wordt antwoord gegeven op deze vraagstelling. De energiezuinige LED verlichting is slim verwerkt in een design leuning. Flexibel en kosteneffectief, zonder laswerk, op locatie te monteren met het vernuftig klemsysteem.

ILLUNOX®

Voor de projectenmarkt heeft Lagusski de productlijn ILLUNOX® ontwikkeld: leuningen met LED verlichting. Met de standaard componenten van ILLUNOX® kan een veelheid aan verlichte leuningconfiguraties gerealiseerd worden. Maar ook kan er specifiek maatwerk worden geboden.

Met het ILLUNOX® systeem kunnen bruggen, trein- en metrostations, gebouwen in utiliteit, scheepsbouw en particuliere woningen verfraaid worden. Het LED leuning systeem is geschikt voor binnen- en buitenruimtes, kan in RVS uitgevoerd worden of gecoat in een gewenste RAL kleur en kan gekozen worden uit diverse lichtkleuren en –sterktes.

Logo Illunox - Lagusski

Voor elk project biedt ILLUNOX® een passende oplossing.

Alles in eigen huis

Samen met onze adviseurs kunnen oplossingen worden geboden voor een asymmetrische lichtoutput, een diffuse lichtlijn of een aanvulling op de noodverlichting.

De ILLUNOX® productlijnen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. In 2015 heeft de ILLUNOX® LED leuning de RED DOT Design Award 2015 toegekend gekregen.

Inmiddels zijn vele projecten in binnen- en buitenland uitgerust met het LED leuning systeem van Nederlands fabricaat uit Wijchen.

Kortom voor elk project biedt ILLUNOX® een passende oplossing.